PRP (Platelet Rich-Plasma) tretman

Zašto bismo izabrali baš ovaj tretman? Ako razmišljate o ovoj vrsti tretmana, odlučujete se za dostignuća regenerativne medicine. Sem u estetske svrhe, PRP tretman koristi se i za ubrzanje oporavka ligamenata, kostiju, mišića. Da pokazuje sjajne rezultate, govori i to što je ovo izbor vrhunskih sportskih lekara.

Za šta se u estetskoj medicini koristi PRP tretman?

+ - Podmlađena, jedra koža koja se sama oporavlja?

Želite da se podmladite, uklonite fine linije, pružite licu vrhunsku negu, ali niste pristalica hirurških intervencija. Poslušajte zvezde poput Anđeline Žoli, Kim Kardašijan ili Tajgera Vudsa koji godinama za negu svoje kože koriste baš ovu vrstu tretmana. Najprirodniji način da podmladimo svoju kožu jeste da je podstaknemo da sama sebe regeneriše i isceljuje. Takav efekat postižemo upravo PRP tretmanom - podmlađena, jedra koža koja se sama oporavlja.

+ - Kako izgleda procedura PRP tretmana?

Ukratko - efekat je neverovatan, a sam proces traje kratko. U pitanju je jednostavno vađenje krvi, bezbolna i poznata procedura. Nakon toga, iz krvi se posebnim aparatom izdvajaju trombociti. Iglicama izdvojene trombocite ubrizgavamo u kožu lica. Oni imaju sposobnost da ubrzaju procese regeneracije koji se prirodno odvijaju na našoj koži. Ubrzavanjem ovih procesa dobijate smirivanje upaljene kože sklone aknama, izjednačavanje tena, manje vidljive ožiljke ili njihovo nestajanje, podmlađenu i zategnutiju kožu.

+ - Kakav je efekat?

Rezultate ćete primetiti odmah, a ponavljanjem tretmana Vaša koža postaje savršena - jedra, ujednačenog tena, bez mrlja i sitnih bora. PRP tretman je najprirodniji način da tvoja koža zablista.

+ - Pored kože, da li se PRP tretman koristi za još nešto?

Naravno! Ova vrsta tretmana preporučuje se kod osoba koje imaju problem s opadanjem kose, slabom, tankom kosom ili kosom koja sporo raste. Procedura je ista, samo se trombociti ubrizgavaju u kožu glave. Time dubinski hranimo koren kose, podstičemo njeno obnavljanje i rast.
PRP tretman je savršen spoj estetske medicine i obnavljajućih moći koje naše telo ima.

Zapratite nas i na društvenim mrežama Instagram i Facebook i budite u toku sa svim novostima iz estetske medicine.

Instagram